Mihraç Ural'ın öldürüldüğü iddia edildi

Mihraç Ural'ın öldürüldüğü iddia edildi

Suriye'de en az 300 kişinin hayatını kaybettiği Banyas katliamının sorumlusu olduğu belirtilen Mihraç Ural'ın Suriye'de öldürüldüğü iddia edildi.

Suriye'de Esed rejimini destekleyerek onun tetikçiliğini yaptığı belirtilen Mihraç Ural'ın muhalifler tarafından öldürüldüğü haberleri geliyor. Suriye'den bilgi geçen bazı sosyal medya kaynaklarında yer alan haberlere göre Ural Lazkiye kırsalında muhaliflerle girdiği çatışmalarda öldürüldü. Beraberinde çok sayıda kişinin de öldürüldüğü ve üzerlerinden TC kimlikleri çıktığı belirtiliyor.

Mihraç Ural özellikle Banyas katliamı ile adını duyurdu. En az 300 kişinin katledildiği Banyas katliamından sorumlu tutuluyordu.

Mihraç Ural bir konuşmasında "Banyas, hainlerin denize açılmasını sağlayacak tek geçiş noktası. Mutlaka en kısa sürede Banyas'ın kuşatılması ve temizliğe başlanması gerekir. Biz "Suriye Mukavemeti" olarak desteğe gidiyoruz. Suriye Mukavemeti'nin misyonu kuşatma ve temizlik. Yönetim gayemiz ve siyasi bir düşüncemiz yok. Devlet var olduğu sürece yönetim var. Adli veya sivil hiçbir işe karışmıyoruz. Bu çaldı, bu öldürdü vs bizi ilgilendirmiyor. Suriye Mukavemeti'nin misyonu tahrir (kurtarma) ve tathir (temizlik). Bu da bizim bu hafta içinde Banyas'ta vatani görevimizi yerine getirmek için sahaya inmemizi gerektiriyor. Yakın uzak herkes Suriye Mukavemeti'nin ne yaptığını görecek. Planımız daima saldırı, sonra saldırı ve sonra yine saldırı şeklindedir. Misyonumuz kurtarmak ve temizlik yapmaktır. Banyas, hainlerin denize açılabileceği tek çıkış noktası. En kısa sürede Banyas'ın kuşatılması, kurtarılması ve Banyas'ta temiz yapılması gerekiyor." diyordu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.