Milletvekili Cevheri:Hilvan'ın Proje takipçisiyim

Milletvekili Cevheri:Hilvan'ın Proje takipçisiyim

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Hilvan'da bir dizi temaslarda bulundu.

Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Hilvan İlçe Koordinatörü Abdülkadir Karacabey ile birlikte gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Hilvan Belediyesini ziyaret eden Cevheri, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın Hilvan'ı yarınlara taşıyacak projelerinin takipçisi olduğunu belirtti.

Hilvan Belediyesinde, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyaretinde, Belediye başkanı Aslan Ali Bayık, 31 Mart Genel Mahalli Seçimleri öncesinde vaat ettiği önemli bazı projelerinin hayata geçirilmesi için Milletvekili Cevheri'den destek istedi.

Projelerin mahiyeti ve amaçları hakkında bilgi alan Cevheri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu ve kendisinden hizmet adına çok şey beklediklerini belirtti. Cevheri "Başkanımız 3 dönemdir Hilvan'a belediye başkanı seçiliyor, bu da kendisinin en olgun dönemi olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bugüne kadar başarılı işlere imza atan başkanımızın bundan sonra da daha başarılı işlere imza atacağına inanıyor ve bu konuda kendisinin her zaman destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

Hilvan'ı yarınlara taşıyacak ve Hilvan'daki işsizlik sorununu tamamen ortadan kaldıracak projelerin hayata geçmesi halinde, ilçenin çok farklı bir konuma ulaşacağını belirten Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık "Mevcut durumda Hilvan'da ciddi bir işsizlik sorunu var. Her türlü sektörün faydalanabileceği Hilvan Organize Sanayi projesinin hayata geçmesi halinde, Hilvan'ın işsizlik diye bir sorunu kalmayacaktır. Aynı şekilde ulaşım sorunlarının da çözüme kavuşması için, milletvekilimizin aracılığı ile ilgili mercilere birlikte başvuracağız." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.