Milli Savunma Bakanı Akar Hakkari'de

Milli Savunma Bakanı Akar Hakkari'de

​Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkari bölgesindeki patlamanın ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti.

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde bulunan üs bölgesindeki bir karakolda meydana gelen patlamanın ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Temel ile birlikte, Hakkâri bölgesindeki patlamanın ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitmiştir." denildi.

Açıklamada Bakan Akar'ın, bu kapsamda, Yüksekova Devlet Hastanesi'ndeki yaralı askerleri de ziyaret ettiği ve yetkililerden sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldığı belirtildi.

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığından dün yapılan açıklamada "Hakkâri'de bir üs bölgemizde, ilk bilgilere göre atış esnasında ağır silah mühimmatından kaynaklandığı değerlendirilen bir kaza meydana gelmiştir. Kaza sonucunda yaralanan 25 kahraman silah arkadaşımız süratle hastaneye tahliye edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Yedi kahraman silah arkadaşımıza ulaşma çalışmaları devam etmektedir. Kaza hakkında inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." İfadelerine yer verilmişti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.