Minik Ecrin’den 2 aydır haber yok

Minik Ecrin’den 2 aydır haber yok

Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala gitmek için evden ayrılan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’tan 2 aydır haber alınamıyor. Ailesi ise perişan…

Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde yaklaşık 2 ay önce şeker almak üzere köy bakkalına doğru yola koyulan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’un bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Kızının kaybolduğu ilk günden beri ilaç ve serum desteğiyle ayakta durmaya çalışan anne Nursel Tunç, tüm Türkiye’ye seslenerek kızının bulunması için yardım beklediğini söyledi.

“Kızım 2 aydır yok”

Anne Tunç, “Kızım 2 aydır yok. Nerede olduğunu, ne halde olduğunu bilmiyorum. Cumhurbaşkanına ve tüm yetkililere sesleniyorum. Kızımı bulun. Kızım ölü mü, sağ mı, aç mı, tok mu, hiçbir şey bilmiyorum? Devlet bir an önce kızımıza bizi kavuştursun. Tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Acımızı anlayın. Acımıza ortak olun. Bizlere yardım eli uzatın.” dedi.

“Çok acı çekiyorum”

Kızının yokluğunda çektiği acının dayanılmaz olduğunu belirten Nursel Tunç, çok acı çektiğini söyledi. Anne Tunç, “Bu acı ile artık yaşamak istemiyorum. Evimizde doğru düzgün ne oturabiliyoruz, ne yatabiliyoruz. Ne olur Ecrin’i kavuşturun bize. Normal şartlarda çocuklarımız 5 dakika yanımızdan ayrıldığında onları düşünüyoruz. Acaba nerede, ne yapıyor, başına bir şey mi geldi endişesini taşıyoruz. Benim kızım 60 gündür yok.” diye konuştu.

“Telefon sinyallerine ulaşılsın”

Ecrin'in kaybolduğu gün olayın yaşandığı Harmanlı köyündeki tüm telefon sinyallerine ulaşılmasını isteyen dede Veysi Tunç, Ecrin’in kaybolduğu gün Harmanlı köyündeki tüm telefon sinyallerine ulaşıldığı takdirde torununun bulunmasına dair bir umut ışığının ortaya çıkabileceğini kaydetti. (M. Salih Keskin – İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.