Mısırlı yazardan Müslümanlara ağır hakaret

Mısırlı yazardan Müslümanlara ağır hakaret

Federal Almanya'nın özel koruması altında olan Mısırlı yazar Hamid Abdul-Samed, yayınladığı yeni kitabı ile ağır bir provokasyona imza attı.

BERLİN – Federal Almanya’nın özel koruması altında olan Mısırlı yazar Hamid Abdul-Samed, yayınladığı yeni kitabı ile ağır bir provokasyona imza attı. ‘İslami Faşizm’ adıyla yayınlanmış olan kitapta İslam’a ve Müslümanlara ağır hakaretlerde bulunan yazar, İslam’ı Neonazi Almanya’sında Nazilerin estirdiği terörle aynı kefeye koyma yoluna giderek Müslümanları Nazilere benzetmeye çalışma gibi bir iftiraya başvuruyor.

 

Bu iftirasını kanıtlamak için İslam dünyasının muhtelif bölgelerinde yıllarca süren savaş ve iç kargaşalardan örnek veren yazar, bu savaş ve kargaşalar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının yaklaşık olarak 6 milyon civarında olduğunu ve dolayısıyla Hitler Almanya’sında Nazilerin toplama kamplarında öldürmüş olduğu insan sayısı ile aynı olduğu için İslam’ın Nazi Faşizminden farkı olmadığını belirterek akla ziyan beyanatlara yer veriyor.

 

İslam Dünyası’nın muhtelif bölgelerinde süren savaşların, iç karışıklıkların ve dışarıdan müdahalelerin asıl müsebbiblerine değinmeme kurnazlığına giden yazarın, ABD ve İsrail’in başını çektiği uluslar arası Evangelist-Siyonist harekatının İslam coğrafyasında yerli işbirlikçileri ile ortak gerçekleştirdikleri katliamları Müslümanlara yıkma çabası kitabı hangi odaklara hizmetkarlığını kanıtlamak için çıkardığının ipuçlarını veriyor.      

 

Bugünlerin popüler söylemi olan ‘Siyasal İslam Öldü!’ söylemine kendi kitabında da yer veren Abdul-Samed, tek çözümün sekülerizm (laiklik) olduğunu söylüyor.

 

Daha önce El-Ezher Üniversitesinde bir alimin ve Mısır İslami Cemaat liderlerinden birinin ölüm fetvası vermiş olduğu yazar Hamid Abdul-Samed, 2009 yılında beri Almanya’da ve geçen yıl itibarı ile de polis koruması altında yaşıyor.

 

Ayrıca Provokasyon kitabın ‘Droemer Yayıncılık’ tarafından yayınlanması dikkat çekti. Zira Droemer Yayıncılık, Almanya’da Hristiyanlık propagandası yapan ve ağırlıklı Hristiyanlık inançları ile ilgili kitap baskısı yapan ‘Weltbild Yayıncılığın’ ortağı olarak biliniyor. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.