Motosikleti çalınan astım hastası için yardım kampanyası başlatıldı

Motosikleti çalınan astım hastası için yardım kampanyası başlatıldı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde ikamet eden astım hastası Mehmet Karatay'ın, hırsızlık nedeniyle yaşadığı mağduriyeti haberleştiren İLKHA'nın haberini okuyan hayırseverler harekete geçerek bir yardım kampanyas

Akçakale'nin Zorlu Mahallesinde ikamet eden astım hastası Mehmet Karatay'a ait motosikletin dün sahur vaktinden sonra çalınması üzerine, Karatay, Akçakale İLKHA temsilciliğini arayarak mağduriyetini anlatmış ve yaşadığı mağduriyet haberleştirilmişti.

Motosikleti olmadan işe gidip gelemediğini, maddi imkansızlıklardan dolayı bir daha motor alamayacağını belirten Karatay, gece sahura kalktığında motosikletinin hala yerinde durduğunu fakat sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını söylerek yetkililerden motosikletinin bulunmasını talep etmişti.

Mağduriyeti haber yapılan ve maddi durumu kötü olan Karatay'ın haberinin yayınlanmasının ardından sosyal medya kullanıcıları harekete geçerek mağdur astım hastası adama hayır hareketi başlattı.

Karatay'a, tekrar motosiklet alabilmesi için harekete geçen hayırseverler, sosyal medya hesaplarından nakdi yardım kampanyası başlattı.

İLKHA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler