Muhtarlar vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesi görüy

Muhtarlar vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesi görüy

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, muhtarların vatandaş ile belediye arasında çok ciddi bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz ve üyeleri "Muhtarlar Günü" münasebetiyle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Titiz ve beraberindeki muhtarları makamında ağırlayan Tahmazoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, her zaman muhtarlara kapısının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

Muhtarların gününü kutlayan Tahmazoğlu, "Muhtarlar vatandaşla belediye arasında çok ciddi köprü vazifesi görüyor. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın ailesinden biri gibidir. Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir. Muhtarlarımız da bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Muhtarlık, en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak muhtarlarımıza hak ettiği değeri vermekte, halka hizmet yolunda tüm mahalle muhtarlarımızla diyalogumuzu sürdürmekteyiz." dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz ise Gaziantep ve Şahinbey için Tahmazoğlu ile birlikte omuz omuza çalıştıklarını belirtti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler