Murat'ın Azgın Sularında Kayboldu

Murat'ın Azgın Sularında Kayboldu

Elazığ'ı Palu ilçesinde serinlemek için arkadaşlarıyla Murat Nehrine giren 13 yaşındaki çocuk azgın sularda kayboldu.

ELAZIĞ-Palu' da arkadaşları ve kardeşi ile birlikte evlerinin yanında derece diye bilinen yerde nehre giren Emre Gören(13) Murat Nehrinin azgın sularında kayboldu.

 

Edinilen bilgiye göre, Emre Gören, 12.45 sıralarında arkadaşları ve kardeşi ile birlikte evlerinin yanında derece diye bilinen yerde nehre girdi. Yüzme bilmeyen Gören, biraz sonra suda çırpınmaya başladı. Arkadaşları tarafından kurtarılmaya çalışılan Gören, kısa süre sonra gözden kayboldu.

 

Vatandaşların haber vermesiyle Afad ve Elazığ Emniyetine bağlı sualtı arama kurtarma ekipleri olay yerine gelerek Gören'i aramaya başladı.

 

Olayı duyan Gören'in yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

Murat Nehri'nde kaybolan Gören'i arama çalışmaları, İlçe halkının da katılımıyla devam ediyor. (Ebu Bekir Alkan-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.