Muş Devlet Hastanesinde yaklaşık bir aydır MR hizmeti verilmiyor

Muş Devlet Hastanesinde yaklaşık bir aydır MR hizmeti verilmiyor

​Muş Devlet Hastanesinde bozulan MR cihazının yerine yenisinin henüz getirilmemesinden dolayı hastanede yaklaşık bir aydır MR hizmeti verilmiyor.

Muş Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren MR merkezinde yaklaşık bir aydır cihaz bozulduğu gerekçesiyle hastalara MR hizmeti verilmiyor.

Bozuk cihaz yerine yenisi getirilmediği veya onarılmadığı için hastaların mağdur olduğu gözlemlenirken, hastanede uzun bir süre daha MR cihazının hizmet vermeyeceği öğrenildi.

MR çektirmeleri gereken hastalar randevu almak için sıraya girip hastanenin kendilerini aramalarını beklerken acil olan hastalar kentteki özel hastaneden ücret ödeyerek MR çektiriyor.

Yetkililerden açıklama

Konu hakkında görüştüğümüz hastane yönetimi, bozulan cihaz yerine yurt dışından yenisini istediklerini ve eski MR cihazının sökülüp taşınma işlemlerinin uzun sürmesinden dolayı sürecin uzadığını ifade ettiler. MR çektirmesi gereken hastaları özel hastaneye yönlendirdiklerini, kendi imkanlarıyla özel hastaneye gidemeyenlerin ise ambulansla götürüldüğü belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler