MÜSİAD Batman Şubesinden iş hukuku eğitimi

MÜSİAD Batman Şubesinden iş hukuku eğitimi

MÜSİAD Batman Şubesi, üyelerine ve üye çalışanlarına yönelik iş hukuku eğitimi düzenledi.

Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından iş hukuku avukatı Mustafa Yıldız'ın katılımıyla üyelerine ve üye çalışanlarına yönelik iş hukuku eğitimi düzenlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan MÜSİAD Şube Başkanı Alaaddin İraz, üyelerine yönelik planladıkları eğitim ve bilgilendirme toplantılarına bu yaz döneminde ağırlık vermeyi düşündüklerini söyledi.

İraz, "İlkini iş hukuku konusuyla yaptığımız eğitim toplantılarımızı iki hafta da bir olacak şekilde sürdüreceğiz. İş hukuku konusunda deneyimli olan Avukat Mustafa Yıldız'ın sunumuyla verdiğimiz eğitimde iş hayatının temelini oluşturan iş hukuku bütün üyelerimizi ve işletmeleri yakından ilgilendirmektedir. Bu eğitimde iş hukuku ile ilgili mevzuattaki son değişiklikler ve bu değişikliklerin iş hayatına etkileri üzerinde durularak yapıldı.” diye konuştu.

Eğitimde; genel hükümler, işverenin yükümlülükleri, işçinin yükümlülükleri, iş sözleşmesi, türleri ve işin düzenlenmesi, yıllık ücretli izin uygulaması, kıdem ve ihbar tazminatının hesaplanması, zorunlu arabuluculuk uygulaması, iş davaları, iş sözleşmesinin feshi ve sona ermesine bağlı haklar gibi konularda sunum yapıldı.

Toplantının sonunda katılımcılara sertifika verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler