MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Batman'da Yapılacak

MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Batman'da Yapılacak

MÜSİAD 6. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı MÜSİAD Batman Şubesi'nin ev sahipliğinde 6 ilin katılımıyla gerçekleştirilecek.

BATMAN - MÜSİAD 6. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı MÜSİAD Batman Şubesi'nin ev sahipliğinde 26 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

 

MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu tarafından MÜSİAD üyeleri arasında ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve ticari verimliliğin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya Batman, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Van şubelerinden üyeler katılacak.

 

MÜSİAD Genel Merkezi'ni Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan'ın temsil edeceği toplantı, MÜSİAD üyeleri arasındaki ekonomik ve sosyal iletişimi güçlendirmeyi de hedefliyor. MÜSİAD üyelerinin ürün ve hizmetlerini sergileyecekleri MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı'na Yeni Teşvik Sisteminde öne çıkan 6. Bölge illerinden çok sayıda işadamı da katılacak. (Veysi Demir - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.