MÜSİAD'dan Şırnak'ta engellilere bayram yardımı

MÜSİAD'dan Şırnak'ta engellilere bayram yardımı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Şırnak şubesince engellilere bayram desteği verildi.

MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şırnak İl Şubesi, engelliler için düzenlediği yemek organizasyonunda, engellilere maddi destek sağladı.

MÜSİAD Şırnak İl Başkanı Yusuf Bilin ve yönetimi, bedensel ve zihinsel engellilerle beraber öğle yemeğinde buluştu. Silopi TIR parkında bir lokantada düzenlenen yemeğe, ilçedeki bedensel ve zihinsel engelliler ile Silopi Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu katıldı. Engellilerle sohbet eden MÜSİAD İl Başkanı Yusuf Bilin, engellilerin talep ve isteklerini dinledi. Ardından engellilere bayram için maddi destek sağlandı.

Başkan Bilin gazetecilere yaptığı açıklamada, engellilerin insanlık için bir sınav olduğunu belirterek, bu sınavı geçmeye çalıştıklarını belirtti. Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmanın her bireyin görevi olduğunu ifade eden Bilin, “Özel kardeşlerimizle beraber öğle yemeğinde bir araya geldik. Onlarla beraber olmaktan çok mutlu olduk. Onlar özel insanlardır, onları koruyup kollamak ve yaşamlarını kolaylaştırmak her bireyin görevidir. MÜSİAD olarak her zaman özel kardeşlerimizin yanında olduk, bunda sonra da olmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki, bu bir sınavdır ve bu sınava hepimiz tabiiz ve bu bilinçle hareket etmeliyiz.” dedi.

Engelliler Derneği Başkanı İdris Kalenderoğlu, anlamlı davranışından ötürü MÜSİAD İl Başkanı Yusuf Bilin ve yönetimine teşekkür etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.