Müslümanlar olarak bayramlarımızı en güzel şekilde karşılayacağız

Müslümanlar olarak bayramlarımızı en güzel şekilde karşılayacağız

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, "Dünyanın birçok mazlum coğrafyası sıkıntılarla, zorluklarla, savaşlarla boğuşsa da Müslümanlar olarak bayramlarımızı en güzel şekilde karşılayacağız." dedi.

Kurulduğu günden bu yana yetim, mağdur ve muhtaçlara dil, din, ırk ve mezhep ayırımı yapmadan ulaşmaya gayret eden Umut Kervanı Vakfı, yaklaşan mübarek Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Kurtaran, Ramazan Bayramı'nın ümmetin vahdetine ve sıkıntıda olan Müslümanların refaha ulaşmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Kurtaran, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden azad olan mübarek Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu mübarek ayda inşallah tüm Müslümanlar Ramazanlarını rahmet, mağfiret ve cehennemden azad olarak tamamlamışlardır. Dünyanın birçok mazlum coğrafyasında sıkıntılarla, zorluklarla, savaşlarla boğuşan Müslümanların Ramazanları buruk bir şekilde geçse de biz Müslümanlar olarak bayramlarımızı en güzel şekilde karşılayacağız. Bayramın ümmete hayırlar getirmesini Rabb'imizden temenni ediyoruz. Umut Kervanı Vakfı olarak bizler Ramazan ayı içerisinde gerek Türkiye’de gerekse dünyanın birçok mazlum coğrafyasında muhtaçlara ulaştık. İnşallah vakıf olarak Ramazan ayında yaptığımız çalışmaları yılın 365 gününe yayarak daha da arttıracağız. Bayramın ümmete hayırlar getirmesini, Müslümanların vahdete ulaşmasına, sıkıntıda olan Müslümanların da bir an önce bu sıkıntılardan kurtulmasını Rabb'imizden temenni ediyoruz.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler