Mustazaflar Cemiyeti ve Şehitler Kervanı Platformunun düzenleyeceği Şehadet Gecesi programına davet

Mustazaflar Cemiyeti ve Şehitler Kervanı Platformunun düzenleyeceği Şehadet Gecesi programına davet

Mustazaflar Cemiyeti ve Şehitler Kervanı Platformu tarafından 16 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de düzenlenecek olan şehitleri anma etkinliğine tüm Diyarbakırlılar davet edildi.

Şubat ayının şehadet ayı olması dolayısıyla Mustazaflar Cemiyeti ve Şehitler Kervanı Platformu, 16 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de merkez Yenişehir ilçesi Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde Şehitler Gecesi programı düzenliyor.

Düzenlenecek olan Şehitler Gecesi programı hakkında açıklamalarda bulunan Şehitler Kervanı Platformu Başkanı Ömer Çelik, tüm Diyarbakırlıları davet etti.

Bu ay içerisinde birçok alim, dava adamı ve önemli şahsiyetlerin şehid edildiğini belirten Çelik, "İçinde bulunduğumuz Şubat, Şehitler Ayıdır. Bizler Şehitler Kervanı Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti olarak ülkemizin birçok il ve ilçesinde bir dizi etkinlikler ve seminerler düzenliyoruz. Bundan maksadımız şehitlerin hayatı, davaları bilinsin ve bu değerli insanların neden şehid olduklarını halkımız anlasın. Halkımız, şehidlerimizin uğruna can verdikleri davayı tanısın ki bu bilinci canlı tutabilelim, şehitlik ve şehadeti insanlara sevdirelim." dedi.

Tüm Diyarbakır halkını düzenlenecek olan Şehitler Gecesi programına davet eden Çelik, "Bu münasebetle 16 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de eski sebze hal mevkii Sezai Karakoç Kültür Merkezinde Şehitler Kervanı Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti olarak bir etkinlik düzenleyeceğiz. Erkek-kadın tüm halkımızı bu etkinliğe davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.