Müteahhitler 15 günlük eylemlerine son verdi

Müteahhitler 15 günlük eylemlerine son verdi

Şanlıurfa Müteahhitler Birliği, çimentoya yapılan zamlara tepki göstermek amacıyla başlatmış oldukları 15 günlük inşaatları durdurma eylemini sonlandırdıklarını açıkladı.

Şanlıurfa Müteahhitler Birliği, çimento ve inşaat malzemelerine gelen zamlar nedeniyle inşaatlardaki çalışmaları 9 Eylül tarihinde durdurulmuştu.

Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal, boykot ve iş bırakma çağrısının amacına ulaştığını belirterek eylemin bugün saat 17.00'de sonlandırılacaklarını duyurdu.

Eylemlerinin, Türkiye kamuoyunun dikkatini çektiğini ifade eden Önal, eylemin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük siyasi açıklamalarında yer aldığını söyledi.

"Boykot ve iş bırakma çağrısı önemli derecede başarıya ulaşmıştır"

Çimento ve inşaat malzemelerine gelen zamlar nedeniyle başlatılan eylemin farkındalık oluşturduğunu ifade eden Önal, "Türkiye ekonomisinin stratejik sektörleri arasında başı çeken inşaat sektörünü en çok etkileyen girdi maliyetlerinin başında gelen, çimentoya yapılan fahiş zamlara karşı boykot ve iş durdurma kararımız ve eylemimizle yetkililere, muhataplarımıza ve kamuoyuna farkındalık açısından gerekli mesajı veren boykot ve iş bırakma çağrısı önemli derecede başarıya ulaşmıştır." şeklinde konuştu.

"Fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önleyici tüm tedbirleri destekliyoruz"

Boykot ve iş durdurma eyleminin Türkiye kamuoyunun dikkatini çektiğini belirten Önal, "Boykot ve iş durdurma eylemimiz, Türkiye kamuoyunun dikkatini çekmiş, fahiş fiyat artışları Sayın Cumhurbaşkanının günlük siyasi açıklamalarında yer bulmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın fahiş fiyat artışlarıyla ilgili başlattığı takip sürecini ve önleyici tüm tedbirleri destekliyoruz." dedi.

"Fahiş fiyat artışlarına asla boyun bükmeyeceğiz"

Boykot ve iş durdurma eyleminin 24 Eylül 2021 saat 17.00’da sonlandıracaklarını ifade eden Önal, "Sivil toplum örgütü olmanın gereği olarak fahiş fiyat artışlarına asla boyun bükmeyeceğimizi, izin vermeyeceğimizi, üyelerimizin hak ve menfaatlerini yasal zeminde ve demokratik şartlarda her zaman arayacağımızı buradan bir kez daha kamuoyu ile paylaşarak, 9 Eylülde başladığımız boykot ve iş durdurma eylemimizi 24 Eylül 2021 saat 17.00'da sonlandırıyoruz." diye konuştu.


Müteahhitler 15 günlük eylemlerine son verdi

Müteahhitler 15 günlük eylemlerine son verdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler