Namaz hayattır!

Namaz hayattır!

​Her fırsatta İslam ve Müslümanları hedef alan karanlık odaklar, dün olduğu gibi bugün de namazla tanışan çocukları hedef aldı. Türkiye'de toplumsal ayrışmayı hedefleyen bu odaklar, kin ve nefret dolu yüzlerini bir kez daha gösterdi.

Kur'an Nesli Platformu tarafından ilan edilen "Ağustos Ayı Namaz Ayı" etkinlikleri kapsamında, "Hayat Namazla Güzeldir" temasıyla farklı illerde programlar düzenlendi.

Kur'an Nesli Platformu'nun verdiği eğitimle namazla tanışan binlerce kız ve erkek çocuk, farklı illerde düzenlenen etkinliklerde namazın önemine dikkat çekti. Ebeveynlerin de katıldığı etkinlikler, kamuoyu tarafından büyük takdir topladı. Sosyal medyanın da gündeminde olan namaz etkinlikleri için binlerce olumlu mesaj paylaşıldı.  

Fakat tüm bu güzel gelişmeler, dün olduğu gibi bugün de bazı klikleri rahatsız etti. Bu odaklar, çocukların namaz kılmasını "terörizm" olarak lanse etmeye çalıştı.

Yaptıkları algı operasyonları ile Müslümanları hedef alan ve geçmişteki vesayet rejimlerinin medya ayağının aktörleri olanlar, İslam ve onun şiarları söz konusu olduğunda, 2019 Türkiye'sinde dahi 28 Şubat dönemini aratmayan yayınlarına devam etmekte bir beis görmedi.

İşte bugün, dün olduğu gibi namazı, dolayısıyla birliği hedef alanlar yine sahneye çıktı. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar, bu millet öz benliğinden ödün vermeyecek. Değerlerine sadakatle bağlı kalmaya devam edecektir.

Çünkü; namaz hayattır, dinin direği, mü'minin miracıdır. Namazsız bir hayat, Allah'a değil; nefsine ve kullara kulluktur. Namaz; birliğin, bütünlüğün, kardeşliğin göstergesidir. Namaz hürriyettir, hür olan insanların eylemidir. Özünde namaz, her şeydir.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.