Netanyahu'dan Batı Şeria'nın ilhak planı ile ilgili küstah açıklama

Netanyahu'dan Batı Şeria'nın ilhak planı ile ilgili küstah açıklama

​Siyonist işgal rejiminin sözde yeni hükümetinin Knesset'teki yemin töreninde konuşan Netanyahu, Batı Şeria'da egemenliğin ilan edilmesinin zamanının geldiğini söyledi.

Knesset'teki anayasal yemin töreninde konuşan sözde Başbakan Netanyahu, "Bizim çalışmamız 4'üncü bir seçim zorunluluğunun önüne geçmek amacıyla acil durum ve birlik hükümetini kurmak içindir. Bir yıl içinde ekonomi üzerinde etkisi olan 3 seçim gerçekleştirdik. 4'üncü seçime gidecek olsak bu iki milyar şikele mal olacak ve bu da ekonomi için sarsıntı olacak." dedi.

İşgalci siyonistlerin sözde Başbakanı Netanyahu, yaptığı provakativ konuşmasında, Batı Şeria üzerinde egemenliği ilan etmenin ve siyonist işgal rejiminin yasalarını uygulamanın da zamanının geldiğini iddia etti.

İşgalci Netanyahu, son günlerde kendilerine yönelen tehditlerin devam ettiğini, ister sınırlarının yakınından olsun ister uzaktan olsun kendilerine yönelen tehditler kabul etmeyeceklerini ileri sürdü.

İran'ın Suriye'ye yerleşmesine ve nükleer silah yapmasına izin vermeyeceklerini dile getiren Netanyahu, "Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin bizim askerlerimizi ve subaylarımızı yargılamasına, yahudi yerleşim merkezleri konusunda da çifte standartçı politikalara karşı duracağız." diye tehditlerde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.