Nihat Hatipoğlu'ndan içki tepkisi

Nihat Hatipoğlu'ndan içki tepkisi

​Sultanahmet'teki otelinde içki satıldığı iddialarını yalanlayan İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, içki ile ilgili yazdığı bir yazı nedeniyle kendisinden intikam alınmaya çalışıldığını vurguladı.

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun, bir ilde sokaktan geçerken hayretler içinde kaldığını söyleyerek "Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" açıklamasının ardından bir kesim tarafından hedef tahtasına oturdu.

Bazı kesimler, Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki otelinde içki satıldığı iddialarını gündeme soktu.

Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada iddiaları yalandı.

Hatipoğlu, "Sultanahmet’te ailemize ait butik bir otel var. Bu otel açıldığı günden bu yana, buraya içki, bira gibi alkollü içecekler girmedi. Satılmadı. Servis edilmedi. Dışardan getirilmesine müsaade edilmedi. Alkolsüz konseptiyle bilinen bir işletmedir. Evlenme cüzdansız müşteri alınmadı." dedi.

Hatipoğlu, şunları söyledi:

"Buna rağmen dün bütün gün burada içki verildiği gibi alçakça, onursuzca, rezilce bir sahte haber yapıldı. Başka otellerden alınan görüntüler buraya ait gibi sunuldu. Bilinen bazı haber siteleri de utanmadan bu yalana ortak oldular. Yazıklar olsun. Hiç mi utanmadınız

Aklınızca bira ile ilgili yazımdan intikam aldınız. Siz,(orada bira içen çocuklar da bizim evladlarımız, onları dışlamayalım) dediğim gençlerin ayaklarına toz olamazsınız. O gençlerin hiç biri bu yalan haberi üretenler gibi onursuz değil. Varsa vicdanınıza havale ediyorum. Varsa…"

Ne olmuştu?

Hatipoğlu'nun, geçtiğimiz günlerde yaptığı ve art niyetli kişilerin saldırılarına maruz kaldığı paylaşımlar şunlardı:

"Bir ilimizdeki sokaktan hayretler içinde geçtim. Meğer o sokak genç kız ve erkeklerin yoğun geldikleri bir yermiş ve dışarıda, içeride Avrupa'nın herhangi bir merkezindeki görüntüyü aksettiriyordu.

Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı. Yüzümde maske vardı, beni tanıdılar ve dördü birden biralarını sakladılar. Mahcup bir gülümseme ile 'Hocamız geçiyor çocuklar' dediklerini işittim.

Daha var. Edep, saygı elbet var. Ama oradakiler de bu ülkenin evlatları, çocukları. Onları yok saymak yerine var kabul edip öyle hareket etmek lazım."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.