Nizip esnafı halkı Kutlu Doğuma çağırdı video

Nizip esnafı halkı Kutlu Doğuma çağırdı video

Gaziantep'in Nizip ilçesi sebze hali esnafı, Nizip İhsan-Der tarafından hafta sonu düzenlenecek olan Kutlu Doğum programına tüm halkı davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Sebze Hali meydanında düzenlenecek Kutlu Doğum programına destek veren sebze hali esnafı, ilçe halkını 5 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek programa katılmaya davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerde Nizip İhsan-Der tarafından organize edilecek programın hazırlıkları sürerken ilçe esnafı, hazırladıkları video ile programa destek verdi.

Eşsiz Önder Hz Muhammed (sav) temasıyla düzenlenecek programın hazırlıkları kapsamında ilçenin merkezi yerlerine bez pankartlar asılırken, esnaf da işyerlerine astıkları afişlerle halkı etkinliğe davet etti.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Nizip İhsan-Der Başkanı Halil Vural, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Peygamber Sevdalıları Platformu koordinatörlüğünde yapacağımız Kutlu Doğum programına hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Gerçekleşecek olan programa peygamber sevdasına susamış tüm halkımızı bekliyoruz." dedi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.