Nizip’e 24 derslikli ortaokul açılacak

Nizip’e 24 derslikli ortaokul açılacak

Gaziantep’in Nizip ilçesine hayırsever iş adamı tarafından yapılacak olan 24 derslikli ortaokul için Vali Ali Yerlikaya ile protokol imzalandı.

Gaziantep Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine,  Vali Ali Yerlikaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ile hayırsever işadamı Müslüm Erdoğan katıldı.

Hayırlı bir imza töreni gerçekleştirdiklerini belirten Vali Yerlikaya, “Biz Gaziantep’imizin en büyük ilçesi olan Nizip ilçemizde 24 derslik bir ortaokul yapımı ile ilgili hayırseverimiz Müslüm Erdoğan ve eşi Ayşen Hanım ile birlikte bin 140 metrekarelik bir arsa Milli Eğitim Müdürlüğümüze hibe edildi. Biz de bunun üzerine 24 derslikli bir okul yapıyoruz. Hayırseverlerimiz tarafından bağışlanacak imzalar atmak noktasında dua ediyoruz.” dedi.

Hayrı sever iş adamına teşekkür ettiklerini belirten Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ise, “Müslüm Erdoğan ile yaptığımızı istişarelerimizde böyle bir hayra vesile olmak istediğini söylediği zaman bizler de gerçekten çok sevindik. Bu arsanın bağışlanması ile birlikte ilçemize bir okul daha kazandırılmış olunuyor. Eğitime yapmış oldukları bu yatırımdan dolayı biz kendisine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

İş adamı Erdoğan da, yapacakları hayırların bununla sınırlı kalmayacağını belirterek, ikinci okul sözünü verdi.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.