Nizip'te traktör şarampole devrildi

Nizip'te traktör şarampole devrildi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kontrolden çıkan traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, biri çocuk iki kişi de yaralandı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kontrolden çıkan traktörün şarampole devrilmesi sonucu sürücünün kızı hayatını kaybederken, sürücü ile 13 yaşındaki torunu ise yaralandı.

Olay, Nizip ilçesinin Sekili Mahallesi'nde (köy) meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarlaya çalışmaya giden Recep Süngüç (58) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen traktör, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Süngüç ile yanındaki kızı Emine Süngüç (35) ve torunu Medine Süngüç (13) traktörün altında kaldı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından devrilen traktörün altından çıkarılan yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Emine Süngüç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Süngüç’ün cenazesi ise otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler