Nusaybin'de kaleci maça battaniye ile çıktı

Nusaybin'de kaleci maça battaniye ile çıktı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde oynanan amatör maçta kaleci, saha zeminindeki çukurları kapatmak için yanında battaniye ile maça çıktı.

Mardin 2. Amatör Liginden Mardin Işık Spor Kulübüne bağlı Nusaybin Diclespor ile Kızıltepe Star Spor takımları karşılaştı.

Nusaybin Şehir Stadyumu zemininde  bulunan sentetik çimin yıpranması, özellikle kalecilerin sürekli yaralanması neden olan çukurları kapatmak için Nusaybin Diclespor kalecisi Ahmet Ay, sahaya yanında getirdiği battaniye ile çıktı.

Saha zeminin bazı bölümlerinde sporcuları sakatlayacak ve yaralayacak çukurlar açıldığını söyleyen Ay, "Nusaybin Şehir Stadı zemini son yıllarda giderek yıpranıyor. Sentetik çim olması nedeniyle zeminde açılan çukurlara yamalar yapılıyor. Özellikle kalecilerin durduğu yer ve penaltı noktalarında büyük çukurlar oluştu. Bu nedenle saha zemini futbol oynamaya uygun halde değil. Kale direklerinin ortasında açılan büyük çukurlar nedeniyle hemen her maçta sakatlanıyoruz. Biz de çözümü çukur açılan kale içlerine battaniye sererek buluyoruz." dedi.

Ay, Gençlik ve Spor Bakanlığından Nusaybin Şehir Stadyumunun zeminini iyileştirmelerini beklediklerini dile getirdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.