Nusaybin'in 2 mahallesinde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Nusaybin'in 2 mahallesinde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı 2 kırsal mahallede dün ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesi Çalıköy ve Kuyular mahalleri ile sınırlarında, ikinci bir duyuruya kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Mardin Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Nusaybin İlçesi Çalıköy ve Kuyular Mahalleri mevkiinde olduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını yakalamak ve etkisiz hale getirmek maksadıyla operasyon düzenleneceği ve operasyon icra edilecek bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla da; 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince; 06 Şubat 2017 Pazartesi günü saat:16.00 itibari ile Nusaybin İlçesine bağlı olan, Çalıköy ve Kuyular mahallelerine ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyurulmuştu.” ifadeleri kullanıldı.

Operasyonun sona erdiği belirtilen açıklamada, ilan edilen sokağa çıkma yasağının bugün saat:17.00’den itibaren kaldırıldığı açıklandı.

Açıklamada, “Vatandaşlarımıza, can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.” denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.