Odabaş, YKS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Odabaş, YKS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, hafta sonu yapılacak olan YKS ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, yarın ve pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Odabaş, mesajında “30 Haziran ve 1 Temmuz’da yapılacak olan YKS sınavı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de yapılacaktır. 10 yıldır ilçemizde yapılmayan sınavlar için son 2 yıldır büyük uğraşlar sonucunda 10 yıl sonra ilk defa ilçemizde yapılması kararlaştırılmıştır bu sınav gençlerimizin geleceği için önemli bir aşamadır.” diye belirtti.

Odabaş, şöyle devam etti: “Eğitim hayatına başladıkları andan itibaren aynı zamanda bir sınav maratonuna da giren çok değerli evlatlarımız önem arz eden YKS sınavına girecekler. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sınavlarında başarılı olacaklarına inancım tam. Ama gençlerimiz ve değerli aileleri unutmasınlar ki, bu sınavlar gençlerimiz için bir hayat sınavı değil. Hayat, sadece bu sınavını kazanmaktan ibaret değil. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri halinde bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyorum. Sınava girecek olan öğrencilerimiz ile aileleri, bu sınav günü gelene kadar birçok maddi ve manevi fedakârlıklarda bulundular. Geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize bu sınavda başarılar diliyorum. Ayrıca başarının tek göstergesi de sınav değildir. Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı ve donanımlı olarak vatanına milletine faydalı gençler olarak yetişmesi hepimizin arzusudur."

Odabaş, mesajının sonunda, "Bu duygu ve düşüncelerle Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ye girecek bütün öğrencilerimize bir kez daha başarılar diliyor, onların yetişmesinde büyük emeği geçen fedakâr velilerimize ve değerli öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılı bireyler olarak milletimize, ülkemize ve bölgemize hizmet etmelerini arzu ettiğimiz çocuklarımızın emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızdan sınav süresi boyunca sessizliği sağlamaları ve gürültü kirliliğine neden olacak durumlardan uzak kalmalarını özellikle rica ediyorum bu durum öğrencilerimizin sağlıklı bir sınav geçirmeleri için önemlidir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum." temennilerinde bulundu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.