Ödüllü "Eğitimden Bir Kare" fotoğraf yarışması başladı

Ödüllü "Eğitimden Bir Kare" fotoğraf yarışması başladı

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) tarafından 4'üncüsü düzenlenen ve birinci olacak eser sahibine verilecek ödülün 10 bin TL olarak belirlendiği yarışmaya son katılım tarih 1 Kasım.

Eğitim-Bir-Sen, "Eğitimden Bir Kare" fotoğraf yarışmasının 4'üncüsünün düzenleneceğini açıkladı.

Sendika tarafından yapılan açıklamada, "Eğitimin önemini anlatacak hikâyeleri fotoğraf sanatının etkileyici dilinden faydalanarak ortaya koymak, üyelerimizle, eğitim çalışanlarıyla sanat alanında bir araya gelmek, fotoğrafa gönül veren sanatçılarımızla bu vesileyle buluşmak, gençlere fırsat oluşturmak ve objektifleri eğitime odaklamak, eğitim süreçlerinin arkasındaki emeği, özveriyi en güzel karelerle görünür kılmak için 'Eğitimden Bir Kare' fotoğraf yarışmamızın 4'üncüsünü başlattık." denildi.  

Seçici kurulda, fotoğraf editörü Fırat Yurdakul, fotoğraf sanatçıları Tekin Ertuğ, İsmail Küçük ve Mustafa Binol'un yer alacağı yarışmada; 1'inci olacak eser sahibine 10 bin TL, 2'nciye 7 bin TL, 3'üncüye 5 bin TL ve Mehmet Akif İnan Özel Ödülü için 3 bin TL ödül; sergileme hakkı kazanan eserler için ise 250 TL verilecek.

Ayrıca ödüle ve sergiye layık görülen eserler "Eğitimden Bir Kare 2021 Fotoğraf Albümü" adıyla yayımlanacak.

Son katılım tarihi 1 Kasım olan yarışmada dereceye giren fotoğrafların sahipleri, ödüllerini, tarihi daha sonra açıklanacak program kapsamında belirtilecek.

Fotoğraf yarışmasının detaylarına "www.egitimdenbirkare.org" internet adresinden ulaşılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler