Oğlum bak git

Oğlum bak git

Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nde temizlik işçisi ile korumalar arasında tartışma!

Nevşehir'deki 50'nci ulusal; 24'üncü uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nde ilginç bir olay yaşandı. Şişli Belediyesi'ne bağlı temizlik görevlileri ısrarla protokolün ön kısmını temizledi.

KORUMALAR MÜDAHALE ETTİ

Korumalar temizlik işçisine müdahale ederek, zorda olsa temizlik görevlilerini ikna etti ve protokolün önünden götürmeyi başardı.

BEKİR BOZDAĞ'A SALDIRI

Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikte Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ konuşurken bazı kişiler protestoda bulundu. Bekir Bozdağ, kendisine 'yuh' çeken ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları ve ıslıklı protestolar altında kürsüde konuştu, "Sizleri Başbakanımızın selamı ile selamlıyorum'' diye başlayınca protestoların dozu arttı. Bozdağ konuşmasını tamamlayıp protokol tribünündeki yerine giderken, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yerel gazetecilik yaptığı belirtilen 34 yaşındaki Hüseyin Satı, ''Buraya ne yüzle geldiniz'' diyerek, yumruklu saldırıda bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Hemen müdahale eden Bakan Bozdağ'ın korumaları tarafından etkisiz hale getirilen Hüseyin Satı'yı gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler