Öğrencilere CD ve kitap verildi

Öğrencilere CD ve kitap verildi

"Sosyal Güvenlik Haftası" etkinlikleri çerçevesinde ortak bir program düzenleyen, Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilere kitapçık ve CD'leri dağıttı.

MANİSA - Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde ortak bir program düzenleyen, Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrencilere Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan “Güven ile Sağlıklı Emeklilik” ismindeki kitapçık ve CD dağıttı.

 

Programa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Saygı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcıları İbrahim Topcu, Ayhan Çakır ve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Aylin Işık katıldı.

 

Programda konuşan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Saygı, “Sosyal Güvenlik Kurumu olarak tüm öğrencilerimizi Sosyal Güvenlik Kahramanı ilen ettik. Bundan böyle sizler üzerinize düşen görevleri yerine getirmek için öncelikle ailelerinizi ve çevrenizde bulunan kişileri sigortalı çalışmanın önemi konusunda uyarmalısınız. Bunun dışında doktorlara danışmadan ilaç kullanan kişileri de ikaz ederek bunun kendi sağlıklarını olumsuz yönde etkileyeceğini söylemelisiniz” dedi.

 

Programda söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, “Kişiler yaşamları boyunca birçok riskle karşılaşabilirler. Hastalanabilirler, kaza geçirebilirler, yaşlanabilirler. İşte sosyal güvenlik tüm bu olumsuz koşullarda kişileri güvence altına alan bir kavramdır. Sizler de bugün burada öğrendiklerinizi çevrenizdekilerle paylaşarak onlar için büyük bir iyilik yapmış olacaksınız” ifadelerini kullandı.(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler