Öğrencilerin güvenliği için her türlü tedbir alınacak

Öğrencilerin güvenliği için her türlü tedbir alınacak

Okul güvenliği toplantısında konuşan Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi kaymakamı Ömer Dereci, "Öğrencilerin güvenliği için her türlü tedbir alınacak" dedi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Konferans salonunda Kaymakam Ömer Dereci başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdür Mehdi Turgut, İlçe Jandarma Komutanı Özgür Çelenk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Kasım Çabuk, okul yöneticileri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

2019-202 Eğitim ve Öğretim Yılında okulların güvenliği ve sorunlarının konuşulduğu toplantıda Kaymakam Dereci, okulların çevre güvenliği için polislerin görevlendirileceği belirtti.

Ayrıca okulların ve pansiyonların girişlerinde güvenlik görevlisi personellerin vardiyalı olarak görev yapacağını ifade eden Dereci, öğrencilerin güvenliği için her türlü tedbirin alınacağını kaydetti.

Okul güvenliğinin yanında önceden olduğu gibi uyuşturucu ile mücadeleye devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Dereci, bu kapsamda başta çakmak gazı olmak üzere bağımlılık yapan kimyasalların satışlarının 18 yaşından küçüklere yasaklandığını kaydetti.

Dereci, kolluk kuvvetleri ile eğitim kurumlarının eşgüdüm içinde çalışacağını söyledi.

Toplantının sonunda okul idareleri ve okul aile birliklerinin taleplerini dinleyen Kaymakam Dereci, bu taleplerin değerlendirilerek en kısa sürede karşılanacağını belirtti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.