Okul çevresinde uyuşturucu denetimi

Okul çevresinde uyuşturucu denetimi

​Gaziantep'te okul önleri ve çevresindeki parklarda yapılan uyuşturucu denetimlerinde uyuşturucu madde ile yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te okul önlerinde, çevresinde bulunan parklarda ve internet kafelerde uyuşturucu denetimi yapıldı. Denetimlerde uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde 10 okul önü ve çevresinde yapılan denetimler ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, denetimlerde 3 park, 5 büfe, bir internet kafenin denetlendiği, 175 kişinin GBT sorgulaması yapıldığı, 22 okul servisi ile 83 aracın sorgusunun yapılması neticesinde, bir aracın trafikten men edildiği, 13 araca cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Öte yandan, Şahinbey ilçesi Fırat Mahallesi’nde okul çevrelerinde yapılan denetim esnasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta uyuşturucu satışı yapan 3 şüpheli suçüstü yakalandı.

Araçta yapılan aramada, 1.11 gram metamfetamin ele geçirilirken, gözaltına alınan şüphelilerin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler