Operasyonda yeni gözaltılar
İstanbul merkezli operasyon kapsamında Batman, Mardin, Elazığ ve Tunceli'de de bazı gözaltılar oldu
İstanbul merkezli operasyon kapsamında biri Elazığ'da, diğeri Tunceli'de olmak üzere 2 polisin gözaltına alındığı bildirildi.
Operasyon kapsamında, Elazığ'da bir rütbeli polisin gözaltına alındığı ve İstanbul'a gönderildiği belirtildi. Daha önce İstanbul'a görev yapan polisin tayininin bir süre önce Elazığ'a çıktığı kaydedildi.
Operasyon çerçevesinde Tunceli'de de bir polisin gözaltına alındığı ve İstanbul'a gönderildiği bildirildi.
BATMAN VE MARDİN’DE DE GÖZALTILAR
Soruşturma kapsamında, Batman ve Mardin'de bir komiser ile 2 polis gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen operasyon kapsamında, hakkında gözaltı kararı bulunan Batman Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser A.C. evinde gözaltına alındı.
Mardin'de ise aynı operasyonla ilgili olarak 2 polisin gözaltına alındığı bildirilirken, polislerden birinin Şırnak Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu belirtildi.
Batman ve Mardin'de gözaltına alınan bir komiser ile 2 polisin sağlık kontrolünün ardından İstanbul'a gönderildiği öğrenildi.
DİZİ YAPIMCILARI HASTANEDE
STV'de yayınlanan "Sungurlar" dizisinin yapımcısı Salih Asan, dizinin yönetmeni Engin Koç ile eski İstanbul Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı, sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.
Asan, Koç ve Erçıktı'ya sağlık kontrolü sırasında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri refakat etti.
Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.
Bu arada hakkında gözaltı kararı bulunan eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nden sorumlu emniyet müdürü yardımcısı Mutlu Ekizoğlu da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.