Osmaniye İlim Der'den İsrail'e Kınama

Osmaniye İlim Der'den İsrail'e Kınama

İşgalci İsrail'in Gazze saldırılarını sert bir dille kınayan Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği, Gazze halkının yanında olduklarını açıklayarak, tüm sivil toplum kuruluşlarını ve halkı İsrail zulmünü kınamaya ve tepki vermeye davet etti.

OSMANİYE - Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (Osiyad) Başkanı Özgür Palta, İsrail'in Gazze saldırısı nedeniyle yaptığı açıklamada İsrail'i sert bir dille kınarken, başta Ahmet el Caberi olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

Siyonist katil İsrail'in, emperyalist ABD ve AB'nin desteğiyle yeni bir katliam geçekleştirdiğini belirten Palta, "Gazze'ye yapılan saldırılarda 15 Müslüman katledildi, 100'ü aşkın Müslüman ise yaralandı. Başta Ahmet el Caberi olmak üzere Allah'tan şehidlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. İşgalci İsrail'in Hamas komutanlarına ve Gazze halkına yönelik saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Müslüman Filistin halkının yanında olduğumuzu ve haklı mücadelelerini desteklediğimizi bir kez daha ilan ediyoruz" dedi.

İnsanlığın başına bela olan İsrail'e karşı BM ve İnsan hakları temsilcilerinin sessiz kaldığını ifade eden Palta, Türkiye halkının ise zulme hiçbir zaman sessiz kalmadığını belirtti.

Palta son olarak, tüm sivil toplum kuruluşlarını Siyonist İsrail'in bu zulmünü kınamaya ve tepki vermeye, halkı da bu tepkilere destek olmaya davet etti. (Abdulkadir Alakuş - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.