Osmaniye Kur'an Meali Sınav Yeri Belli Oldu

Osmaniye Kur'an Meali Sınav Yeri Belli Oldu

Kur'an Nesli Platformu'nun organizesiyle 18 Kasım'da gerçekleştirilecek "Kur'an İlimleri ve Meali Sınavı"nın Osmaniye'deki sınav merkezi belli oldu.

OSMANİYE - Kur'an Nesli Platformu'nun bu yıl ikincisini düzenleyeceği umre ödüllü "Kuran İlimleri ve Meali Sınavı"nın Osmaniye'deki organizatörlüğünü yapan Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD) 18 Kasım'da gerçekleştirilecek olan sınavın yerini açıkladı.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan (OSİYAD) Başkanı Özgür Palta, Kur'an İlimleri ve Meali Sınavı için Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne müracaat ettik. Ancak 18 Kasım'da okulun kendi sınavı olduğu için bize okulun ek binasını uygun gördüler biz de kabul ettik. Sınavımızı Ek Bina: Yediocak Mah.Hocazadeler Sk. No:28 Osmaniye Kız İmam Hatip lisesinde gerçekleştireceğiz" dedi.

 

Sınav ile ilgili bazı uyarılarda bulanan Palta, Sınav giriş kartını almayan veya sınavda kartını getirmeyenler sınava alınmayacaktır. Sınava girecek olan tüm katılımcılara şimdiden başarılar dilerim" şeklinde konuştu. Sınav 10-12 saatleri arasında yapılacak. (Abdulkadir Alakuş - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.