Parayı Malatya’dan çaldılar, kaçtıkları Sivas’ta yakalandılar

Parayı Malatya’dan çaldılar, kaçtıkları Sivas’ta yakalandılar

Malatya’da bir otomobilin camını kırarak, içerisinde bulunan 125 bin TL’yi çalan hırsızlar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, ilde yaşanan oto içerisinden para hırsızlığı olayı ile ilgili açıklamada bulundu.

Bir müştekinin 125 bin TL ile Tapu Müdürlüğünden çıktığı esnada şüpheli bir araç tarafından takip edildiği ve müştekinin işyerine geldiğinde aracının camının kırılarak 125.000 TL parasının çalındığı açıklamasında bulunuldu.

Yapılan çalışmada şüpheli araca takılı plakanın çalıntı olduğu tespit edildiği ve aracın gerçek plakası belirlendiği belirtilen açıklamada, PTS kayıtlarından şüpheli iki araç olduğu ve her iki aracın beraber hareket ederek olay sonrası Sivas’a gittikleri ifade edildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan görüşme neticesinde şüpheli araçlardan birinin Sivas’ta yakalandığı ve araçta bulunan F.K, A.Y, İ. Y, S.C. ve G.K. isimli şüphelilerin yakalandığı açıklamasında bulunuldu.

Açıklamanın sonunda, şahısların üstünde ve araç içerinde yapılan aramada; 107 bin 240 TL civarında paranın ele geçirildiği, adli mercilere sevk edilen 5 şüphelinin tutuklanarak cezaevine konulduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.