Parkta pitbull köpek gezdirme kavgası: Bir yaralı

Parkta pitbull köpek gezdirme kavgası: Bir yaralı

Gaziantep'te parkta pitbull köpek gezdirdiği için uyardığı gencin ağabeyi tarafından darbedilen bekçi silahıyla gencin ağabeyini ayağından vurarak yaraladı.

Olay, Nizip ilçesi Hafızpaşa Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, izinli olduğu günde çocuğunu parka götüren çarşı ve mahalle bekçisi M.G. pitbull cinsi köpek gezdiren M.Y'yi sözlü olarak uyardı. Bir süre sonra parka M.Y'nin ağabeyi Y.Y. geldi.

Bekçi M.G. ile M.Y. ve ağabeyi Y.Y. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Y. bıçak çekerek M.G'yi darbetti. M.G. ise yanında bulunan tabanca ile Y.Y'ye ateş ederek ayağından yaraladı.

Kavgayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Y.Y. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Y.Y'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Nizip Kaymakamlığı yazılı açıklama yaptı

Nizip Kaymakamlığının olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Açıklamada, “5 Mart 2021 günü saat 12.40 sıralarında ilçemiz Hafızpaşa Mahallesi’nde meydana gelen ateşli silahla yaralama olayında, ilçemizde görevli çarşı ve mahalle bekçisi M.G’nin izinli olduğu süreçte çocuğunu parkta gezdirdiği esnada başka bir çocuğun pitbull cinsi köpek gezdirdiğini görerek ikaz ettiği, sonrasında çocuğun abisi olan Y.Y isimli şahsın gelerek bekçi M.G’ye bıçakla saldırıp darp ettiği ve darp olayı esnasında bekçi M.G’nin savunma amaçlı ateş ettiği sırada Y.Y’nin ayak kısmından hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, öte yandan tahkikat esnasında yaralı Y.Y’nin emniyette 19 adet şuç kaydının bulunduğu anlaşılmıştır.” denildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler