Parti propaganda araçlarına gülümseten tepki

Parti propaganda araçlarına gülümseten tepki

Aksaray’da bir kişi siyasi partilerin sesli propaganda araçlarına, trafik ışıklarına astığı ilginç bir yazıyla tepki gösterdi.

Milletvekili Genel Seçimlerine hazırlanan siyasi partilerin seçim anons araçlarından rahatsız olan bir vatandaş, tepkisini trafik ışıklarına tepkisini“Işıkta duran parti araçları sesini biraz kısın içerde oturamıyoruz!!!” şeklinde yazı yazarak dile getirdi.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine az bir süre kala siyasi partiler de seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçimlerin olmazsa olmazlarından bir tanesi de seçim anons araçları.

Aksaray’da siyasi partilerin sesli propaganda araçlarından rahatsız olan ve kim olduğu bilinmeyen bir vatandaş, tepkisini Aksaray’ın en işlek kavşaklarından olan Büyük Bölcek Köprüsündeki trafik ışıklarına astığı ilginç yazıyla gösterdi. Özellikle kırmızı ışıkta duran parti araçlarından rahatsız olduğunu ifade etmek isteyen vatandaş ilginç bir yola başvurarak, “Işıkta duran parti araçları sesini biraz kısın içerde oturamıyoruz.” şeklindeki yazıyı bulunduğu kavşağın trafik ışığına yazması görenleri gülümsetti.   (Ömer Yıldırım-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.