Patnos belediyesinden 105 yaşındaki engelli nineye akülü araç

Patnos belediyesinden 105 yaşındaki engelli nineye akülü araç

Patnos Belediyesi tarafından ilçede ikamet eden 105 yaşındaki engelli nineye akülü tekerlekli Sandalye hediye edildi.

Ağrı’nın Patnos ilçe Belediyesi tarafından 105 yaşındaki engelli Ayşe Kılıç'a hediye edilen akülü tekerlekli Sandalyeyi teslim eden Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, 105 yaşındaki Ayşe nineyi evinde ziyaret etti.

Patnos Alpaslan Mahallesinde bulunan evinde Ayşe nineyi ziyaret eden Akbay, belediye olarak engelli vatandaşların önlerine çıkan herhangi bir engel görmek istemediklerini belirten Akbay, bunun olmaması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Akbay, “Engellilerimizin daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için belediye olarak aldığımız akülü arabaları, 'Akülü Araç Kullanabilir' raporu olan dar gelirli engellilerimize teslim ediyoruz. Engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımız devam edecek. Akülü arabanın teyzemize hayırlı olmasını ve kazasız belasız bir şekilde kullanmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Belinden rahatsız olduğunu ve oğlunun kendisine baktığını belirten Ayşe nine ise kendisine hediye edilen akülü sandalyeden dolayı, başkan Akbay’a teşekkür edere, "Başkanımız sayesinde bu bayram evden çıkıp komşu ve akrabalarımı ziyaret edebileceğim. Bayram öncesi gelen bu hediye bana güç vererek eve mahkûm yaşantıma son verecek." diye konuştu. (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.