Patnos'ta feci kaza: 3 ölü

Patnos'ta feci kaza: 3 ölü

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerini taşıyan minibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

AĞRI - Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerini taşıyan minibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

 

Sena Güler (28) yönetimindeki 04 P 5527 plakalı otomobil, Değirmen düzü köyü mevkiinde Fikret Yıldız (45) yönetimindeki 04 P 5207 plakalı öğrenci servisiyle çarpıştı.

 

Kazada sürücü Güler, eşi Güler Güler (25) ile servis sürücüsü Yıldız (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede düzenlenen okullar arası futbol turnuvasından dönen Dedeli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na (YİBO) ait minibüste bulunan öğrencilerden Tayfun Yılmaz, Serkan Yavuzcan, Melik İşler, Oktay Özbek, Ali Osman Keleş, Ferdi Bakan, Ayhan Şeker, Ercan Akbaş, İsa Karaman ve Ömer Karakaya yaralandı.

 

Yaralılardan durumu ağır olan Ayhan Şeker Van'a, 5 öğrenci de Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk kaldırıldı. Patnos Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 4 öğrencinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, hastaneye gelerek çocukların sağlık durumu hakkında bilgi aldı. (Mehmet Çetin - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler