Peygamber Sevdalılarından 205 işçi için taziye mesajı
Peygamber Sevdalıları Platformu Manisa'nın Soma ilçesinde 205 işçinin hayatını kaybettiği maden faciası nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
HABER MRK - Peygamber Sevdalıları Platformu 205 işçinin hayatını kaybettiği facia nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Mesajda vefat eden işçilerin ailelerine ve sevenlerine Sabr-ı cemiller dilendi.
"Hiç şüphesiz, Biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Sabredenleri müjdele." ayeti kerimesiyle başlanan mesajda , “Manisa'nın Soma İlçesinde halen vefat haberleri gelmeye devam eden, bunun yanında 200'ü aşkın kardeşimizin ise hayatını kaybettiği Maden Faciası hepimizi derinden üzmüş ve hüzne boğmuştur. Yüce Allah rahmet eden vatandaşlarımıza gani gani rahmet etsin, geride bıraktıkları gözü yaşlı eşlerine, anne ve babalarına, çocuklarına, dost ve sevenlerine de sabr-ı cemiller versin.” denildi. (İLKHA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.