Peygamber Sevdalılarından Kadir gecesi mesajı

Peygamber Sevdalılarından Kadir gecesi mesajı

​Peygamber Sevdalıları Platformu, Kadir gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajda, İslam aleminin içinde bulunduğu acı duruma dikkat çekilerek bu gecenin dua ve ibadetle geçirilmesi tavsiyesinde bulundu.

Peygamber Sevdalıları Platformu, Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Bir yıldır yolunu gözlediğimiz, sabırsızlıkla beklediğimiz, bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın arifesinde tüm Dünya ve Türkiye Müslümanlarının Kadir Gecesini tebrik ederiz." Denilen açıklamada, tüm Müslümanlar Allah-u Teala'nın bir ömre eş değer tuttuğu bu kıymetli geceden istifade etmeye çağrıldı.

Bu gecenin bir ganimet ve elden kaçacak çok büyük bir fırsat bilinmesi gerektiği ifade edilen açıklamada, "Alışverişimize, dünyalık işlerimize bir geceliğine ara verip bu özel gecede Allah-u Teala'nın misafiri olalım. Peygamber Sevdalısı tüm halkımızdan ricamız; bu gecede Dünya Müslümanlarına bolca rahmet ve mağfiretin bahşedilmesi ve İslam ümmetinin vahdete ermesi için çokça dua edelim. Bu gece dua ve ibadet gecesidir. Dualarımızda sadece kendimize değil; akrabalarımıza, komşularımıza, dostlarımıza ve vefat etmişlerimize çok çok dua edelim." denildi.

Açıklamada, "Hepimizin bildiği gibi bugün ümmet, dünya Müslümanları büyük sıkıntılar, zulüm ve sömürüyle karşı karşıyadır. Etrafımızdaki İslam ülkelerinde Müslüman halklar emperyalistlerin saldırılarında büyük acılar yaşıyor, kadın ve çocuklar katlediliyorlar. Bu mübarek gecede zulme uğrayan dünya Müslümanlarını unutmayalım. Dünya mustazaflarının, hakları ellerinden alınmış mazlumların zulümden kurtulması ve yeryüzünün fitne ve kötülüklerden temizlenmesi için Peygamber Sevdalısı halkımızın dualarını istiyor ve bekliyoruz. Allah-u Teala dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin, nice Kadir Gecelerine ulaştırsın." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler