PKK'lilerin IŞİD Paranoyası!

PKK'lilerin IŞİD Paranoyası!

Hakkari'de Afganistan uyruklu 12 kişi, IŞİD'li şühpesiyle PKK'liler tarafından yakalanarak üstleri arandı. 12 kişi, olay yerine gelen polisler kurtardı.

Hakkari'de akşam saatlerinde kent merkezinde Afganistan uyruklu 12 kişi, IŞİD'li şüphesiyle PKK sempatizanları tarafından yakalanarak üzerleri arandı. 12 kişi, olay yerine gelen polisler tarafından PKK'lilerin elinden kurtarılarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay, saat 23.00 sıralarında Hakkari kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Yüksekova'dan bir minibüsle Hakkari'ye geldikleri belirtilen yabancı uyruklu 12 kişi, caddede yürüdükleri sırada bir gurup PKK sempatizanı tarafından IŞİD üyesi oldukları şüphesiyle tepki gösterildi. Aralarında gençlerinde bulunduğu gurup, 12 kişiyi, yakındaki bir çay ocağına götürülerek üstlerini arayıp sorgulamaya başladı.

AFGAN UYRUKLU ÇIKTILAR

Afganistan uyruklu oldukları belirtilen 12 kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından PKK sempatizanlarının elinden alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Çay ocağında bulunan bazı kişiler ise 12 kişinin IŞİD' li şüphesiyle yakalandığını, üzerlerinde yabancı uyruklulara verilen geçici belgelerin bulunduğunu iddia etti!

Son dönemlerde PKK/HDP'liler, IŞİD bahanesi üzerinden İslam'a düşmanlık yapıp dindar insanları hedefe koyarak azgınlıklar yapmaya devam ediyorlar. En son Yüksekova'da dindar kimliğiyle bilinen İrfan Atsız'ı sırf sakalından dolayı önce tehdit edip, sonra katlettikleri biliniyor. Bu zihniyetteki insanların aslında İslam düşmanı oldukları, eskiden beri İslam'a hakaret ettikleri, dindar insanlara baskı, eziyet yaptıkları ve işi onları katletmeye kadar götürdükleri biliniyor.

Söz konusu güruhun adeta tapındıkları sakallı Marks ve Che Guevara'ya, IŞİD'çi diye tavır alıp düşmanlık yapıp yapmayacakları ise merak ediliyor!

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.