PKK'nın Kaymakamı Kaçırma Anı video

PKK'nın Kaymakamı Kaçırma Anı video

Muş'tan Diyarbakır'a minibüsle gitmekte olan Kaymakam Adayı Kenan Erenoğlu'nun kaçırılma görüntüleri oraya çıktı.

9 Ağustos 2011'de Pkk tarafından Muş Diyarbakır arasında seyahat ederken kaçırılan Kaymakam Adayı Kenan Erenoğlu'nun kaçırılma görüntüleri oraya çıktı.

Bu görüntüler bir yıl öncesine ait. Yolda çevirme yapanlar da Pkk'lı. Kadın erkek karışık bu Pkk'lı grup bir kaç dakika sonra kaymakam Kenan Erenoğlu'nu kaçıracak.

9 Ağustos 2011 tarihinde Diyarbakır'ın Kulp ilçesi ile Muş'un Şenyayla Karayolu'na inen 10 kişilik Pkk'lı grup yol çevirmesi yapıyor. Araçları tek tek arayan Pkk'lılar, sürücülerin kimliklerini kontrol ediyor.

Bu sırada Muş'tan Diyarbakır istikametine giden bir minibüste Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu bulunuyor. Ön koltukta oturan Erenoğlu Pkk'lılar tarafından araçtan indirilip kimliğine bakılıyor.

Pkk'lılar Ankara nüfusuna kayıtlı olan Kaymakam Adayı Kenan Erenoğlu'nu yanlarına alarak gözden kayboluyor.

Kenan Erenoğlu hala Pkk'lıların elinde. Sağlık durumuyla ilgili de tatmin edici bir bilgi yok.

KONUŞMA GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANMIŞTI

Bir ara Pkk propaganda amaçlı olarak kaçırdıkları kaymakam adayının görüntülerini yayınlamıştı. Görüntülerde kaymakam adayının sadece adını söylemesine izin vermişlerdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.