PTT Kart sayesinde öğrencilerimizin hayatı kolaylaşacak

PTT Kart sayesinde öğrencilerimizin hayatı kolaylaşacak

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ile Van PTT Müdürlüğü arasında imzalanan PTT Kart İş Birliği Protokolü ile öğrencilerin birçok işlemi daha rahat yapabilecekleri belirtildi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ile Van PTT Müdürlüğü arasında PTT Kart İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokol ile öğrencilerin günlük hayatının daha rahat hale getirilmesi amaçlanıyor.

Rektörlük Senato Salonu'nda imzalanan protokolde konuşan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Peyami Battal, PTT Genel Müdürlüğüyle PTT Kart Protokolünü imzalamak üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Üniversitede kartlı sisteme geçeceklerini belirten Battal, "PTT Kart çok yaygın bir şekilde yaygınlaşıyor, fakültelerimize ve yemekhanemize giriş ve çıkışlarda daha kullanışlı bir kart sistemi kullanacağız. Yemekhanemizde kart sistemi ile yemek veriliyor bunu daha işlevsel daha fonksiyonlu hale getire bilmek için bu kartları gerek fakültelerin giriş çıkışında gerekse de üniversiteye giriş çıkışta daha etkili bir sistem haline getirmeyi planlarken, PTT Genel Müdürlüğümüz bize bu teklifi sundu. Üniversitemizde kart ile yeni hayat sitemi başladı. Bu PTT kartla öğrencilerimizin hayatta karşılaşacağı sorunları kolaylaştırılmış olacağız." dedi.

"İşlemler PTT Kart üzerinden yürütülecek"

İmzaladıkları protokole ek protokollerin ekleneceğini kaydeden Battal, "PTT genel müdürlüğü bu programı ve hizmetlerini sürekli geliştiriyor, geliştikçe bizim sistemimizde ona entegre etmek suretiyle biz de o hizmetlerden yaralanacağız. Van'da yine belediye halk otobüsleri kartlı sisteme geçiyor bizim yapacağımız PTT Kartı oraya da entegre etmek suretiyle artık öğrencilerimiz için yolculuk tamamen kolaylaştırılmış olacak. Artık PTT kart üzerinden işlemler yürütülmüş olacak. Ayrıca PTT kargo hizmeti yani kargomat dediğimiz yeni bir hizmeti vatandaşlara sunuyor bu da sadece yabancı ülkelerde başlatılan bir uygulama ama artık Van'da da var." şeklinde konuştu.

"PTT Kart sayesinde bütün öğrencilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz"

Öğrenci sorunlarının PTT Kart ile sona ereceğini savunan PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat ise, şunları ifade etti:

"PTT yaşamın her noktasında olan bir kurum. İnşallah biz üniversitemizde başlatmış olduğumuz bu anlaşma içeresinde öğrencilerimizin üniversiteye girişlerinden yemek yemelerine, kahvede oturmalarından, kafede çay içmelerine ve internet kullanımına varıncaya kadar öğrencilerimizin yanına oluyoruz. Önümüzde ki günlerde inşallah yeni uygulamalar da buna dâhil ediliyor. PTT Kart sayesinde bütün öğrencilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz ve hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah bu kartla öğrencilerimiz üniversite içerisindeki günlük faaliyetlerinde de bu karttan faydalanacaklar. Bunun yanı sıra önümüzdeki dönemde toplu taşımalarda da bu geçerli olacak. Kargo için yine bu karttan istifade etmiş olacağız. Yine PTT Kart, AVM üzerinden Van ürünlerinin buradan bütün dünyaya satım imkânı olacak."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.