Rize Belediyesi'nden berberlere halkla ilişkiler ve hijyen eğitimi

Rize Belediyesi'nden berberlere halkla ilişkiler ve hijyen eğitimi

Rize Belediyesi tarafından şehirde berberlik yapan esnafa yönelik ‘Halkla İlişkiler ve Hijyen’ konulu eğitim düzenlendi.

Rize Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitime, Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan ve berber esnafları katıldı.

Verilen eğitimlerin esnafların meslek hayatına katkı  sağlayacağını belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,  “Bu eğitimler mesleğinizin inceliklerini ortaya koyma noktasında   fayda sağlayacaktır. Şehrimizde yaşayan insanlar arası diyaloglar örnek teşkil edecek şekle gelecektir. Bu tür çalışmalar belirli zaman aralıklarında tekrar edilecektir. Bu ve bundan sonraki çalışmalarımıza katılacağınıza inanıyorum. Gerçekten güzel bir katılım oldu. Bu faaliyetimizin şehrimize ve sizlere hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan  ise yaptığı konuşmada,  Kasap’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, berber esnafları olarak bu tür eğitimleri oldukça yararlı bulduklarını vurguladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden Öğretim Görevlisi Taner Erol tarafından katılımcılara ‘Halkla İlişkiler’ eğitimi verildi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.