Saadet Partisi Van’ın sorunlarını kitapçık haline getirdi

Saadet Partisi Van’ın sorunlarını kitapçık haline getirdi

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan ‘Van’ın sorunları ve çözüm önerilerini’ 12 başlık altında bir kitapçık haline getirdiklerini söyledi.

SP Van İl Başkanlığı gazetecilerle biraraya geldiği programda Van’ın sorunlarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Van’ın bir türlü çözülemeyen sorunlarını ve çözüm önerileri bir kitapçık halinde biraraya getirdiklerini ve bu sorunları 12 maddeden oluşan ‘Van’ın sorunları ve çözüm önerileri’ adlı kitapçıkta topladıklarını belirten İlhan, kentin sorunları ve çözüm önerileri konusunda şöyle konuştu.

“Eğitimden sağlığa, tarım ve hayvancılıktan sanayi ve teknolojiye, sınır ticaretinden ulaşıma, spordan Van denizi ve turizmine kadar birçok alanda Van’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini kaleme aldığımız Van’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini, daha önceki belediye başkanları ve milletvekilleri raporlar halinde ele aldılar. Ancak son zamanlarda böyle bir çalışmanın olmadığını gördüğümüz için teşkilat mensuplarımızla birlikte böyle bir çalışmayı yaptık. Alanında uzman olan ve farklı kesimden olan arkadaşlarla istişare yaparak sade bir kitapçık sunmaya çalıştık. Umuyoruz ki bu kitapçık, Van’ın yararına olacaktır. İktidarın bu kitapçıktan istifade edip Van’a katkı sunmasını arzu ediyoruz.”

İktidara geldiklerinde Van’ın sorunlarını çözeceklerinin sözünü veren İlhan, “Saadet Partisi olarak sorunları ve çözüm önerilerini sunduğumuz kitapçıkta şunun da sözünü veriyoruz: İnşallah yerelde ve genelde iktidara geldiğimizde bu sorunların tamamına çözüm üreteceğiz ve Van’ı sorunsuz bir şehir haline getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Toplantı, basının sorduğu soruların cevaplanmalarıyla devam etti.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.