Saddam ve Esad Bile Hicaba El Uzatamamıştır

Saddam ve Esad Bile Hicaba El Uzatamamıştır

Okullarda başörtüsünü yasaklayan yönetmeliği protesto eden Malatya Ensar Der, Tesettürün Müslümanların dokunulmazlarından olduğunu vurgulayarak, binlerce insanı katleden Saddam ve Esed gibi zalimlerin dahi hicaba el uzatamadıklarına dikkat çekti.

MALATYA - Malatya'da ENSAR-DER tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla imam hatip dışındaki okullarda başörtüsünü yasaklayan yeni Kılık Kıyafet Yönetmeliği kınandı.
 

Yasakçı Zihniyete Rağmen İslami Kıyafet
Azınlıklara verilen hakların Müslümanlara verilmediği belirtilen açıklamada, "Türkiye'nin dinlerin güzel bir bahçesi haline getirilme çabasında olunduğunun ve Sümela Manastırında ayinlerin yapılaması için neden izin verildiğini, kiliselerin onarımı için neden milyonlarca lira para harcandığını sormuyoruz. Bu ülkede azınlıklara verilen haklar ülkenin gerçek sahipleri olan Müslümanlara tanınmıyor, verilmiyor" ifadelerine yer verildi.

 

Yollar Kalplerin Fethinden Geçer
Hükümetin yollar, köprüler, tüneller yaptığını buna karşın Müslümanların önlerini açmaya yönelik bir gayretlerinin olmadığı dile getirilen açıklamada, "Bizim yolumuz Allah'ın yoludur; Resulullah'ın yoludur. Diğer yollar bizi hedefe götürmez. Aklımız ve fikrimiz, dinimize ve imanımıza bağlıdır. İslami kisve bizim onurumuzdur; hanımlarımızın, bacılarımızın şerefidir" denildi.

 

"Hicap Müslümanların Dokunulmazlarındandır"
Halepçe'ye zehirli hardal gazı atan Saddam'ın, Hama'yı yerle bir eden Hafız Esed'ın ve benzerleri azgın zalimlerin dahi hicaba el uzatabilecek cesaretleri olmadığı belirtilen açıklamada, hicaba el uzatmanın, Müslümanların dokunulmazlarına, kutsallarına el uzatmaktan farksız olduğu vurgulandı.

 

Açıklamada, bu ülkede bir karar alındığında en son akla gelenlerin Müslümanlar olduğu ifade edilerek, "Ayrıca iktidarda olduğu halde Müslümanların inançlarını yaşamalarına mani olan engelleri kaldırmaya niyeti olmayan ve "isteseydik başörtüsünü serbest bırakırdık, ama yapmadık" diyebilen devlet ricalini Allah'a havale ediyoruz" sözleriyle açıklamaya son verildi. (Süleyman Tuna - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.