Safitürk, belediye personelinin alacaklarını ödemeyi hedefliyordu

Safitürk, belediye personelinin alacaklarını ödemeyi hedefliyordu

Derik Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, belediye personeline başta olmak üzere biriken tüm borçları ödemeyi hedefliyordu.

İçişleri Bakanlığı kararıyla Kayyum olarak Derik Belediyesine atanan ve dün PKK’nin saldırısında hayatını kaybeden Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, İlke Haber Ajanası’na (İLKHA) verdiği son röportajında belediyenin 5 Milyon TL borcunun olduğuna dikkat çekerek, başta personel alacakları olmak üzere tüm borçlarını ödeyeceklerini belirtmişlerdi.

Kaymakam Safitürk, son verdiği demeçte borçlar nedeniyle belediyenin banka hesaplarına haciz getirildiğini söylemişti.  

Safitürk, vatandaşların ve çocukların vakitlerini geçirebileceği yeni tesisler yapacaklarını aktarmış ve şunları dile getirmişti:

“Belediyemizin çöp sorunu vardı. Sistemimizi kurduk, şu an sokaklarımız pırıl pırıl. Sokaklarımızı yeniliyoruz, boya çalışmalarımız devam diyor. Bundan sonra da vatandaşlarımızın, nüfusun gerektirdiği ölçüde vakitlerini geçirebilecekleri, çocukların oturup oyun oynayabilecekleri acil ihtiyacı olan tesisleri imkânımız ölçüsünde kuracağız. Gücümüzün yetmediği projelerimizi hazırlayacağız, merkezi kuruluşlardan bunları talep edeceğiz. Çalışma sistemini düzene koyacağız. Her şeyimiz kayıt altında olacak. Hesap verilebilir bir şekilde belediyeyi tutacağız. Merkezi yönetimde her zaman denetimine hazır olacak.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler