Safitürk’e saldırı, milletimizin huzuruna kastetmektedir

Safitürk’e saldırı, milletimizin huzuruna kastetmektedir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK’liler tarafından el yapımı patlayıcıyla düzenlenen Mardin’in Derik İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk için başsağlığı mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK’liler tarafından el yapımı patlayıcıyla düzenlenen Mardin’in Derik İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk için yayınladığı baş sağlığı mesajında Safitürk’e yapılan saldırıyla, milletin huzuruna kast edildiğini belirtti.

Bakan soylu mesajında “Mardin Derik Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk’ün, bölücü terör örgütünce gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olması bizi ve milletimizi derinden üzmüştür.” diyerek Safitürk’ün hem kaymakam olup hem de belediye başkanlığı görevini fedakarca yürüttüğüne dikkat çekti.

Bakan Soylu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Büyük hizmetler veren ve her bir hizmetini; vatana, toprağa, millete olan sevgisi ile ortaya koyan Muhammet Fatih Safitürk’e yapılan bu saldırı, milletimizin huzuruna ve ülkemizin bütünlüğüne kastetmektedir. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu  kirli oyunun parçası olanlar ve destekçileri bilsinler ki halkımız teröre boyun eğmeyecek, bu saldırıyı gerçekleştirenler hukuk çerçevesinde bedelini ödeyeceklerdir.”

Saldırıda hayatını kaybeden Safitürk’e Allah’tan rahmet niyaz eden Bakan Soylu, saldırıda yaralananlara acil şifalar, Kaymakam Safitürk’ün ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler