Sağlık-Sen Batman Şubesinde yönetim değişikliği

Sağlık-Sen Batman Şubesinde yönetim değişikliği

Sağlık-Sen Batman Şubesi, 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Kongrede Maruf Yalçın yeni başkan olarak seçildi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Sağlık-Sen Batman Şubesi, 4. Olağan Kongresi'ni özel bir otelde gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı daha önce aynı sendikada yönetim kurulu üyeliği yapmış olan Maruf Yalçın yeni başkan olarak seçildi.

Gerçekleştirilen kongreye Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Muğla, Mersin, Diyarbakır, Şanlıurfa, Siirt, Kars, Bitlis, Şırnak, Ağrı, Adıyaman, Mardin gibi birçok ilden sendika başkanları ve Batman’da faaliyet gösteren STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongrede seçilen yeni Sağlık-Sen Başkanı Maruf Yalçın, "Kongremizi camiamıza yaraşır bir olgunlukla ifa ettik. Kaybedeninin olmadığı kongremizin sonucunda kazanan tüm Sağlık-Sen ailesi oldu. Kongrede bizlere destek veren vermeyen değerli tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sendikamızın bugünlere gelmesinde daha önce emek vermiş tüm yönetici ve üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bugünden sonra tek gayemiz, sendikamızın başarısı olacaktır. Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olması ve hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler