"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" ödül töreni yapıldı

"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" ödül töreni yapıldı

​Erzurum'da Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" protokol kapsamında düzenlenen ödül töreni yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ protokol kapsamında düzenlenen ödül töreni Milli Eğitim Erzurum İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Yeşilay Cemiyeti Erzurum İl Başkanı Salih Kaygusuz, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, derece yapan öğrencilerin öğretmen ve velileri katıldı.

Okullar arası düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız, özellikle madde bağımlılığı, sigara ve uyuşturucu madde kullanımı konu alan bu yarışmanın anlamlı olduğunu belirtti.

Yeşilay Erzurum Şube Başkanı ve K.Y.K İl Müdürü Salih Kaygusuz ise Yeşilay Şubesi olarak Erzurum’da etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Konuşmaların ardından madde bağımlılığı, sigara ve uyuşturucu madde kullanımı konu alan görsel ve edebi kategoride gerçekleştirilen yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında birinci olan öğrencilere ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ile Yeşilay Cemiyeti Başkanı Salih Kaygusuz tarafından verildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler