​Şahinbey Belediyesi bir polis merkezi daha yaptırıyor

​Şahinbey Belediyesi bir polis merkezi daha yaptırıyor

​Gaziantep’te, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan polis merkezinde çalışmalar devam ediyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile birlikte Şahinbey Belediyesi tarafından ilçenin Yeşilvadi bölgesine yaptırılan yeni polis merkezi binasını gezerek çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Daha Önce ilçenin Düztepe Mahallesine ve Karataş bölgesine yeni polis merkezleri yaptıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile birlikte Yeşilvadi’ye yaptırılan yeni polis merkezinin son durumunu yerinde inceledi.

Polis merkezinde yaptıkları incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi bölgesinin hızla geliştiğini belirterek, “Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişime bağlı olarakta yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Biz de bu çercevede öncelikle Karataş mevkinde hem polis merkezi hem de ilçe emniyet müdürlüğü binası yaparak, emniyetimizin hizmetine sunduk. Daha sonra Düztepe bölgemizdeki karakolumuz çok eskiydi ve yol üzerinde kalıyordu. Orayı da yıkıp yerine çok daha güzel ve modern bir binayı Düztepe Polis Merkezi olarak inşa ettik ve emniyetin hizmetine sunduk. Üçüncü olarak Yeşilvadi bölgemiz de hızla gelişen bir bölgemiz, bu bölgede de yeni bir polis merkezi ihtiyacımız doğdu ve bu bölgede 4 bin 500 metrekare inşaat alanı olan ve 4 bin 100 metrekare alan üzerine yapılan yeni bir polis merkezinin inşasını hızla sürdürüyoruz. İnşallah birkaç ay içerisinde burayı tamamlayarak bölge halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da Şahinbey Belediyesi’nin her zaman kendilerini desteklediğini belirterek “Yeşilvadi’de Şahinbey Belediyemizin yaptırdığı karakol binasının inşaatını gezdik. Şahinbey Belediyemiz bize daha önce Karataş’ta ve Düztepe’de yeni binalar yapmıştı. Sağ olsunlar bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Yeşilvadi’de ihtiyaç olan bir karakolun yapımını daha tamamlayarak bizlere teslim edecek. Yapılan bina tüm donanımlarıyla örnek bir bina olacak. Bu iş birliği sayesinde Şahinbey’de asayiş daha verimli ve güvenli olacak.” şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler